Word een Padi Seal !!!

  Aqua Mission 1
In deze eerste Mission gaan we de spullen die je nodig hebt om te duiken uitproberen. We gaan zwemmen met de duikuitrusting en we gaan proberen onder water te praten door middel van handsignalen. Op deze manier kan je ook vertellen hoeveel lucht je nog in je duikfles hebt. Ook leer je onder water de druk op je oren te verhelpen. Daarna zullen we nog enkele leuke spelletjes doen.

Kiros

   

  Aqua Mission 2
Als je al veel lol beleefd hebt aan de eerste AquaMission, wacht dan maar eens tot de tweede. Nu leer je hoe je onderwater je ademautomaat in en uit je mond neemt en hoe je het water eruit kunt blazen. Hoe je de druk op je duikbril kunt opheffen en hoe je je trimvest kunt opblazen en leeg laten. En er is nog genoeg tijd voor spelletjes.
 

Shina

   

  Aqua Mission 3
In AquaMission 3 mag je zelf gaan oefenen met het opblazen en leeglaten van je trimvest. Ook leer je hoe je water uit je duikbril kunt blazen onderwater. Het gebruik en oefenen met de alternatieve reserve ademautomaat wordt natuurlijk niet overgeslagen en je leert weer enkele nieuwe onderwater tekens. De spelletjes worden niet vergeten

Blade

   

  Aqua Mission 4
Je hebt reeds geleerd hoe je je ademautomaat in en uit je mond kunt nemen en hoe je het water eruit krijgt onderwater. Nu leer je op welke manier je je ademautomaat kunt terug vinden onderwater, mocht je hem een keertje verliezen. En dan zul je het machtige gevoel van gewichtsloosheid onderwater meemaken. Als je onderwater echt zweeft, lijkt het wel of je in de ruimte zweeft. Net als een astronaut. Spelletjes?...nee hoor, die vergeten we niet.

Daria

   

  Aqua Mission 5
Haai, als je de 5 AquaMissions volbracht hebt, ben je een echt PADI Seal Team Member. Maar voordat je al je vriendjes kunt laten zien hoe goed je bent, leer je eerst nog hoe te snorkelen. Je kunt dan je ademautomaat wisselen voor je snorkel en de snorkel uitblazen. En als laatste leer je nog hoe je kunt zwemmen aan de oppervlakte met het trimvest aan...en spelletjes niet vergeten!

Alano